Kalender inschrijven contact

Welkom bij Ondernemend Geldrop-Mierlo

Ondernemend Geldrop-Mierlo bestaat sinds 1993 en is een lokaal werkende vereniging die de belangen behartigt van haar leden.

Dit doen wij op de volgende manier:

  • Wij brengen ervaren en startende ondernemers bij elkaar waardoor inspirerende ideeën en mogelijkheden ontstaan.
  • We vormen een platform voor alle ondernemers in Geldrop-Mierlo. 
  • Wij zijn gesprekspartner met en namens de Gemeente Geldrop-Mierlo voor onze leden.
  • Het onderhouden van lokale en regionale contacten met diverse partijen.
  • Het houden van bedrijfsbezoeken, kennis- en netwerkbijeenkomsten, interessante lezingen en verkiezing “Ondernemer van het jaar”
  • Bouwen en onderhouden van een professioneel platform waar kennis en kunde worden gedeeld.

26 april; Voorlichting "Nieuw Economisch Beleid" Gemeente Geldrop-Mierlo

Bijeenkomst bij Gemeente Geldrop-Mierlo over het Nieuwe Economisch Beleid

Onlangs heeft de gemeente een nieuw Economisch beleid vastgesteld. Zo komt er meer focus op de verduurzaming van bedrijven(terreinen), willen we naar meer multifunctionele dorpscentra, gaan we ondernemersfondsen stimuleren en willen we zorgen voor meer mogelijkheden om te recreëren. Dit heeft invloed op de lokale economie en ondernemers. Daarom nodigt de Gemeente Geldrop-Mierlo alle ondernemers uit voor een bijeenkomst in het gemeentehuis op dinsdag 26 april van 16:00 tot 18:30 uur. Tijdens deze bijeenkomst zal de Gemeente Geldrop-Mierlo het nieuwe Economisch beleid toe lichten en wil de Gemeente jullie als ondernemer bovendien mee laten denken over de uitvoering hiervan: Hoe kunnen we de levendigheid en aantrekkelijkheid van de centra vergroten? Wat is er nodig om bedrijven(terreinen) toekomstbestendig te maken? En hoe positioneren we onze recreatieve ondernemers binnen de centra en daarbuiten? Bij het beantwoorden van deze vragen hebben we jullie hulp nodig. Meld je aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Graag zien we jou op 26 april a.s. bij de Gemeente Geldrop-Mierlo.

Evenementen

Geen komend evenement!
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Facebook

De winkelwagen is leeg